♥ mamma är min allra bästavän♥

min bästavän är min mamma, hon ställer alltid upp för mig!
hon är den enda jag kan prata med om allt! förutom måns
jag älskar min mamma ! ♥

bloggtorka

Jag har haft alldeles för mycket att tänka på, därav bloggtorkan. Men jag ska skärpa mig! :) Men som vanligt ligger ni och trycker vid min blogg, that's cute.

var ska jag börja?

har varit i underbara ekeby hela helgen.. 
haft mysiga hemmasittar kvällar älskling :)

Haze tittar på måns så förtvivlat, Måns satt & spela en heeel kväll....
Haze ville ju ut på promenix!!!
över mysigt med brasa på kvällarna, sitta & kolla på tv. ha sin älskade pojkvän bredvid sig!
det är en perfekt kväll för mig. :) mys mys !

nu är jag trött

& tänkte lägga mig i sängen för att kolla på film, sen somnar jag nog gott är förbannat trött fastän att jag sovit igenom hela dagen i stortsätt,   nu säger jag godnatt mina trogna läsare! ♥



måste också säga att, jag tycker inte alls om att sova ensam..
saknar mitt lille gull ♥


sjukt trött på er som man ska kalla "vänner".

Förstår mig inte på folk och jag börjar bli hyfsat trött på dom nu. Känns som att jag inte kan prata med någon, helt ärligt. Vet att det faktiskt finns många bakom mig, trots att vissa inte tror det. Jag vill bara kunna förstå hur folk tänker, jag känner mig lurad..

jag stöttar och finns där för många personer som har gjort skillnad i mitt liv. Och dom stöttar mig också i dom val jag gör, även hur mycket jag än gör bort mig så finns dom där. Och hjälper mig att skratta åt det, för i slutändan är det det enda man kan göra. Man kan ju inte ta tillbaka tiden även hur mycket man än önskar.
Vissa tycker att jag borde gå och prata med någon, och detta gäller inte saker som har hänt nu utan saker från mitt förflutna. Däremot så kan minsta lilla grejen få mig att må dåligt, för snart har jag inte mycket mer hjärta kvar att visa någon. Men hur ska jag kunna prata med någon som jag vet får betalt av att sitta och lyssna på mina problem? Är det inte därför man har vänner? Men ja, som sagt är jag väldigt trött på folk. Jag bara skrattar åt er (:
de två personer min tillit är högst till är, min mamma & min pojkvän! jag vet att dem håller käften!
älskar er två mest.♥


ice cold,honey

Jag tänker börja bli kylig som fan. Inte bry mig ett skit om andra, för folk verkar inte bry sig ett skit om en heller. Spelar roll då liksom? Eller? 
- man ska inte dra alla över en jävla kant, de vänner som är äkta & inte spelar ens vän, som ställer upp för en osv när man behöver, dem tänker jag såklart behandla exakt likadant. finnas för dom vilken tid på dygnet.

Men ni som snackar skit om mig - tack för att jag får vara mittpunkten i er tråkiga vardag.
Ni som säger att jag måste växa upp - bry er lite mindre om andra och fokusera er på att själva mogna. Ni är inte mycket mognare än jag bara för att ni är (två) år äldre? 
Och ni som nu börjar säga: Fan vad du har blivit kaxig - får jag inte vara kaxig mot er som är kaxiga mot mig?

Fuck er, its my life.





Däremot är det min personlighet att vara tyst och inte kaxig mot folk, men blir kaos ju längre man känner mig. En tjej att ha kul med. Och jag menar absolut inte att jag ska bli kaxig mot mina vän.

hemma från perstorp

har precis kommit hem ifrån Perstorp. var med alexandra i stallet, svin kallt!
nu blir det snart mat, sen mys med älskling. ♥ hörs senare bitches!

M


mys med min katt♥

ligger i sängen & myser med min tjocka katt bamse.. så tjock & så mysig är han. ♥


älskar er ♥

kom hem från farmor & farfar vid 3 tiden. la mig i sängen & somnade på stuts!
vaknade precis har varit väldigt trött sen jag vaknade när farmor ringde imorse...
behövde vila en stund
& nu kommer en fin bild på mina älskade änglar.. ♥

hissen stannar... de händer bara inte ?!!

säger bara ; OMG! vilken dag. älskling åker hem, vilket bevisar att jag får otur ;) jag alexandra filip & robin ska åka upp till therese, alexandra vill så gärna ta hissen... vad händer ? Jo efter 5 sek stannar hiss-jävlen & vi får sitta i den j*vla hissen i 30 minuter innan någon kommer & hjälper oss.. riktigt förbannad... tänker dock inte åka den hissen på ett tag nu. :)

Gizmo

lilla Gizmo visar sina talanger ;)

Mitt lilla hjärta är sjuk, hostig,jätte förkyld & lite febrig!
men fyfan vad jag älskar denna kille, you make me smile baby! ♡
kärlek... vad skulle man gjort utan de?? att känna kärlek från en annan person, är verkligen de bästa jag vet!!!!!
Älskar Min Måns! ♡

blogga varje dag?

Man måste blogga varje dag, många inlägg per dag för att få många läsare. Mina har sjunkit drastiskt, men vet ni vad? Det struntar jag i. Haha.. Dom som är intresserade: välkomna åter!

Däremot så ska även jag klaga på kylan: Jag älskar sommaren, längtar till sommaren, älskar värmen! Men vi får ju faktiskt tänka på stockholmarna (HAHA!!) eller dom lite högre upp. Dom lär ju frysa arslet av sig medans vi är halvvägs till sommaren här senare. Tror ni inte?! ;)

bloggtorka



Jag är väldigt dålig på att blogga och detta beror på att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om? Inspirationen sprang bort helt enkelt. Har inte orken att lägga upp bilder och har inget kul att skriva om, i alla fall inget jag kan/vill berätta för er.. Om jag berättat allt så hade hälften av er nog blivit bittra så därför ger jag fan i det. Haha, men jag kanske hade fått fler läsare. Who knows? Kanske kommer en dag då jag skriva ALLT? Fortsätt läs helt enkelt! :)

åsikt(!)

något som gör mig väldigt irreterad är när jag hör en kille säga att det inte är okej att tjejer ligger med lika många som honom, varför skulle inte det vara okej ? dom tycker att tjejen är äcklig då, men då är ju dem minst lika äckliga? eller har jag fel.?! dem pratar emot sig själva. för om en tjej inte hade vågat släppa till, då hade dem heller inte kunnat ligga med någon.


Såhär lyder ett exempel som jag fick höra en kille säga: Hellre en nyckel som går att öppna alla dörrar än en dörr som går att öppnas av alla nycklar! Jag garvade när jag fick höra det, vilken värld lever dom i kan jag undra.

tre new pic's

här kommer lite bilder från dessa dagar & nätter vi har varit hos therese ♥
mitt hjärta & kevin,  ' en vacker morgon bild enligt mig, ;)
kevin försöker charma till det så gott han kan,medans måns skiter i vilket & kollat vidare på barnpogram :)
me and my boyfriend, kommer aldrig sluta älska dig!
dont ask, vi bjuder på oss själva lite ;)
orkar inte ladda upp fler bilder just idag, är rätt sliten efter denna helg & så.
men kommer in fler bilder & kanske vidieos imorgon! lovar inget... men förhoppningsvis så kommer de upp imorgon! nu ska jag ta en cigg & sen ska jag sova!  Godnatt,♥

RSS 2.0