the love of my life!

Jag älskar dig min kärlek!!!!


måns filipsson, ljuset i mitt liv (!)

För varje slag 
mitt hjärta slår, 
Så hoppas jag 
att du förstår. 
Att varje slag, 
det slår för dig. 
Tack för att du 
finns hos mig. 
Du lärde mig le
åt allt svårt, 
Du finns vid min sida
när livet är hårt. 
Du vet att du 
betyder allt för mig, 
Jag skulle aldrig kunna 
leva utan dig.
Tack för att du finns 
och lyser upp min dag. 
Hoppar du, Hoppar jag! 
Jag älskar dig Måns, jag gör verkligen det.♥

ärlighet varar längst (!)

All min respekt till ärliga människor. Det är verkligen ute att vara en falsk människa, folk ser rätt igenom en. Jag hatar den stilen då man ska springa runder och snacka skit, vara högljudd, ha all uppmärksamhet osv. Men Vissa har faktiskt den personligheten.

Folk tycker alltid att jag är för tyst, blyg etc. Men varför ska jag sitta och skrika, gapa och leva jävel när det verkligen inte är jag? Vill ni att jag ska leka någon annan, eller? Skulle inte tro det va.
man klickar med en person är ju en annan sak. Då kan jag sitta och prata i timmar och dom likaså. Men jag förstår inte varför man ska spela över? Är det något tufft? Varför ska man alltid vara en typisk mean-girl? Är det något att leva upp till? Nej, jag tror jag kommer komma längre än dom som beter sig så. Även fast jag kanske inte har kommit långt just nu, så kommer min ärlighet vara längre än ert fake-face :)

Kändisfeber? - Hell no!

Kändisar måste ha det extremt jobbigt. Tror ni inte det? Finns ju massa saker dom måste göra.

Håret.
Det är ju i princip lag på att nästa gång man ser en celeb ska dom ha nytt (färgat och klippt ev. löshår) hår att visa upp. Jag har samma tråkiga frisyr dag ut och dag in. Finns många anledningar, två av dom är att jag trivs i
det och att jag aldrig i hela mitt liv hade haft modet att klippa mig kort!
Skandaler.
Jag är väldigt duktig på att skapa rubriker, men det kan ju inte jämföras med vad kändisar måste göra för att hålla sig kända. Jag bor i lilla helvetet, medans dom har en hel värld att underhålla. Jag håller mig till sånt jag är bäst på

finns ju klart fler saker som är ett MÅSTE i kändisars liv, men jag orkar inte skriva upp mer än såhär(!


RSS 2.0